Blog

inspirerende verhalen en nuttige informatie voor ondernemers.

Met deze blog geeft SINC studenten de ideale dosis inspiratie en de nodige informatie om zelf te starten met ondernemen. Je vindt hier tal van interessante artikels, filmpjes en meer. 

Content

Pitchen op een achtbaan

SINC laat studenten zien dat ondernemen geen ver-van-mijn-bedshow hoeft te zijn. Een passie omzetten in een onderneming hoeft niet slechts een droom te zijn, maar kan realiteit worden. Daar wil SINC bij helpen.


Meer op youtube

Rollercoaster Pitching ft. Jasper

𝗟𝗔𝗔𝗧𝗦𝗧𝗘 𝗔𝗙𝗟𝗘𝗩𝗘𝗥𝗜𝗡𝗚. Vandaag sluiten we de eerste reeks af met een allerlaatste knaller van formaat. Jasper Symons van The KOFF Labelis als énige de uitdaging aangegaan om te pitchen met 𝗟𝗢𝗢𝗣𝗜𝗡𝗚𝗦! Toch iets moeilijker dan gedacht, Japser?https://www.youtube.com/watch?v=xg9YXvW9znc

Rollercoaster Pitching ft. Laura

Hier is hij dan: de 𝗧𝗪𝗘𝗘𝗗𝗘 𝗔𝗙𝗟𝗘𝗩𝗘𝗥𝗜𝗡𝗚 van Rollercoaster Pitching met Laura Huysmans van LOAS. Get some popcorn, turn on the volume & enjoy!

PS. Deze video is vrij tot zeer hilarisch. Toch even opletten met de headphones.

Rollercoaster Pitching ft. Britt

Dinsdag 16u00, dat betekent een nieuwe aflevering van Rollercoaster Pitching! Deze aflevering gaat Britt van Mieghem van Seaway Company de uitdaging aan. Ready?https://www.youtube.com/watch?v=7DRy14JoFIc

Rollercoaster Pitching ft. Moenia

Moenia bijt de spits af in deze eerste aflevering van Rollercoaster Pitching! Met een grote passie voor ondernemen en duurzaamheid is ze een echt voorbeeld voor future-proof ondernemen? Benieuwd? Check it out!