Blog

inspirerende verhalen en nuttige informatie voor ondernemers.

Met deze blog geeft SINC studenten de ideale dosis inspiratie en de nodige informatie om zelf te starten met ondernemen. Je vindt hier tal van interessante artikels, filmpjes en meer. 

2 december 2021

SINC SPEELDE OP VERPLAATSING EN SCOORT METEEN

Onze PR-managers waren op bezoek bij de RAFC Business Club Lunch. Ontdek hoe zij deze ervaring beleefden.

18 november 2021

KBC… een warm hart voor starters

Ontdek onze nieuwe partner KBC!

8 november 2021

SINC Accelerator Pitch by VOKA – Een avond vol ijzersterke ideeën

Altijd al met een idee gezeten, maar nog net dat laatste duwtje in de rug nodig? De SINC Accelerator Pitch Powered By Voka heeft daarvoor gezorgd. Ontdek het hier!

29 oktober 2021

GO WITH THE COACH – Dare to ask!

Met GO WITH THE COACH was het eerste SINC event van het academiejaar een feit! Benieuwd welk advies de studenten hebben meegekregen die avond? Lees dan vlug verder!

4 oktober 2021

KICKOFF Days Campus Tour

Naar jaarlijkse traditie startten we het nieuwe academiejaar met de bekende KICKOFF Days Campus Tour. Lees vlug verder hoe we deze dagen beleefden!

26 april 2021

Behind the Hackathon

Meer dan dertig studenten gingen de uitdaging aan om de zotste vierentwintig uur van hun leven te starten. Hoe ze die overleefden, lees je hier!

25 april 2021

How to pitch perfectly

Een idee heb je, maar het verkopen dat is nog een ander verhaal. Lees hier hoe je in 1, 2, 3 jouw verhaal aan de man brengt.

24 april 2021

Hackathon breinkrakers!

Tijdens de Innovation Days kregen deelnemers 24 uur de tijd om een business case op te lossen. Benieuwd met welke breinkrakers de deelnemers aan de slag gingen? Dat lees je hier.

13 april 2021

Innovation Days – Hackathon

De SINC Hackathon vindt plaats op 22 en 23 april. Het is een event dat volledig digitaal zal plaatsvinden. De bedoeling is dat de deelnemers, studenten en jong-ondernemers, zich inzetten om real-life business cases van de SINC partners op te lossen.


SINC & Groeispurters Podcast / Student-ondernemers aan het woord

We blikken graag terug op 2021 met een volledige podcast serie! Tijdens het SINC-evenement GO WITH THE COACH was Groeispurters te gast en zorgden zij voor een reeks afleveringen met 4 student-ondernemers en 2 SINC-leden. Om de beurt hebben ze hun ondernemend verhaal gedeeld en dat kan jij nu ook ontdekken!

Aflevering 1 met Soukaina Bakkali, Founder van CheeseTroubles

Ladies first! We trappen af met Soukaina Bakkali, founder van CheeseTroubles. Als goede gewoonte bij een groeispurters podcast werd haar als laatste gevraagd: ‘Welke tip heb jij voor startende ondernemers?’ – ontdek haar antwoord snel!

🎥 Shot at Cresco Premium Business Law Firm.

Aflevering 2 met de Founders van YourNFC

Klaar voor de tweede episode van de GO WITH THE COACH podcast serie? Groeispurters mocht als tweede de founders van YourNFC Mohamed Mesfaouti en Mourad El Harchaoui verwelkomen. Deze ambitieuze ondernemers zien het groter dan ooit tevoren. Wat geven de founders van YourNFC mee als goede raad voor startende ondernemers? Ontdek snel hun antwoord in de podcast van Groeispurters!
 
🎥 Shot at Cresco Premium Business Law Firm.