Blog

inspirerende verhalen en nuttige informatie voor ondernemers.

Met deze blog geeft SINC studenten de ideale dosis inspiratie en de nodige informatie om zelf te starten met ondernemen. Je vindt hier tal van interessante artikels, filmpjes en meer.Β 

15 december 2020

SINC op je TV-scherm: Een show met jonge ondernemers!

Tijdens Student Today Founder Tomorrow gingen jonge ondernemers op zoek naar een geniale tactiek om van hun onderneming een duurzame hit te maken.

9 november 2020

Student-ondernemers aan’t woord: Max (Brandsome Projects)

16 augustus 2020

Axl spreekt: 5 tips als je wil ondernemen & studeren

Na twee jaar ervaring als ondernemer heeft Axl 5 tips voor alle studenten.

16 augustus 2020

Moenia’s 5 ondernemersmysteries

Vanuit haar passie voor duurzaamheid en liefde voor de natuur deelt Moenia Ladhib haar ervaringen op gebied van ondernemen heel graag met jou!

16 augustus 2020

Van student-ondernemer tot game developer?

Edith Lagrou (25) lanceert ‘Drunken Sailor Boardgame’.

Pitchen op een achtbaan

SINC laat studenten zien dat ondernemen geen ver-van-mijn-bedshow hoeft te zijn. Een passie omzetten in een onderneming hoeft niet slechts een droom te zijn, maar kan realiteit worden. Daar wil SINC bij helpen.

Rollercoaster Pitching ft. Jasper

π—Ÿπ—”π—”π—§π—¦π—§π—˜ π—”π—™π—Ÿπ—˜π—©π—˜π—₯π—œπ—‘π—š. Vandaag sluiten we de eerste reeks af met een allerlaatste knaller van formaat. Jasper Symons van The KOFF Labelis als Γ©nige de uitdaging aangegaan om te pitchen met π—Ÿπ—’π—’π—£π—œπ—‘π—šπ—¦! Toch iets moeilijker dan gedacht, Japser?

Rollercoaster Pitching ft. Laura

Hier is hij dan: de 𝗧π—ͺπ—˜π—˜π——π—˜ π—”π—™π—Ÿπ—˜π—©π—˜π—₯π—œπ—‘π—š van Rollercoaster Pitching met Laura Huysmans van LOAS. Get some popcorn, turn on the volume & enjoy!

PS. Deze video is vrij tot zeer hilarisch. Toch even opletten met de headphones.

Rollercoaster Pitching ft. Britt

Dinsdag 16u00, dat betekent een nieuwe aflevering van Rollercoaster Pitching! Deze aflevering gaat Britt van Mieghem van Seaway Company de uitdaging aan. Ready?

Rollercoaster Pitching ft. Moenia

Moenia bijt de spits af in deze eerste aflevering van Rollercoaster Pitching! Met een grote passie voor ondernemen en duurzaamheid is ze een echt voorbeeld voor future-proof ondernemen? Benieuwd? Check it out!