SINC Antwerpen

15 FEB 2023

The Beacon

SINC Soiree x Inventi: The art of selling – de kracht van overtuiging

Keynotes over sales & de kracht van overtuiging, nadien een gezellige netwerkavond

SINC & Inventi brengen ‘The Art of Selling’ met overtuigingskracht, een eerste indruk maken en soft skills als centrale thema’s.

Sales is de motor van veel bedrijven, zonder een goede strategie en filosofie kom je nergens. Maar ook jij verkoopt bijna dagelijks. Je verkoopt jezelf, een taak , een bedrijf, een product of dienst,… maar ken je de kracht van overtuiging al? Op de tweede SINC Soiree van dit jaar nodigen we samen met Inventi verschillende sales experts uit. Zo start je je tweede semester met de beste tips van het vak en de aanpak van Inventi! 🚀

Wat kan je verwachten?

⭐️ Excellence in Sales.

We laten ervaren ondernemers en sales experts vertellen over hoe belangrijk sales in hun carrière is en op welke manieren ze hun technieken toepassen. Inventi is er voor alle uitdagingen die je hebt op vlak van sales. Ze vertellen hoe ze al hun klanten ondersteunen en waar hun passie voor sales vandaan komt.

🌳 Have you heard of Bonsai?

Stel dat je met een kleine verandering in je gewoontes zou kunnen bijdragen aan een betere wereld. Wel Bonsai doet nu net dat, voor elke 10 betalingen die je met hun app doet planten zij een boom. Ontdek hoe ze dat doen en waarom ze sales nodig hebben voor hun missie.

Verloop van de avond:

Deuren open: 18u30

Keynote Inventi: TBA

Keynote Bonsai:TBA

Keynote 3: TBA

Netwerken: einde rond 23u00

Tickets:

Claim hier jouw gratis ticket!🚨 Tot dan?

Voor vragen kan je ons altijd bereiken via: [email protected]

No schema found.

DATUM

15 FEB 2023
18u30

LOCATIE

The Beacon
Sint-Pietersvliet 7, 2000 Antwerpen

GRATIS