fbpx

SINC Antwerpen

SINC Logo

17 Oktober

Trix Antwerpen

TAKEOFFANTWERP LIVE_

Waar uiteenlopende workshops, een live talkshow en een showcase je helemaal onderdompelen in de Antwerpse ondernemingswereld.

WORKSHOPS

Laat je inspireren door interessante workshops. Je kan kiezen uit een uiteenlopend aanbod aan ondernemersvragen en -praktijken. Kies en mix, stel zelf je programma samen.

LIVE TALKSHOW

Tijdens een live talkshow ontdek je wat de stad Antwerpen aan jonge ondernemers te bieden heeft. Op zoek naar inspiratie? Wil je (binnenkort of… ooit) starten met een eigen project of onderneming? Heb je nood aan een netwerk, tools of advies? Of krijg je gewoon energie van anderen die goed bezig zijn? You are welcome! 

SHOWCASE

Let’s get physical! In de Try-out Area maak je kennis met veelbelovende, jonge ondernemers. Verschillende dienstverleners staan klaar om jou de nodige informatie te geven. Per onderwijsinstelling is er een contactpersoon aanwezig waarbij je o.a. ter plekke je statuut kunt aanvragen. Uiteraard is dit ook hét moment om je netwerk uit te breiden!

TRIX

Trix is het muziekcentrum van Antwerpen. Muziek is de taal waarmee we artiesten, jongeren, muziekliefhebbers, de inwoners van deze stad… verbinden. 

Wij zijn ook een bruisend netwerk van kunst- en jeugdspelers, muzikanten en muziekliefhebbers. Het aanbod op onze podia, in onze werkplaats, op locatie in de stad is het resultaat van een gepassioneerd team en die boeiende samenwerkingen.

_____________

TAKEOFFANTWERP_ is een initiatief van de Associatie Universiteit & Hogescholen Antwerpen, in samenwerking met stad Antwerpen, UAntwerpen, KdG Hogeschool, AP Hogeschool, Antwerp Maritime Academy (HZS), Voka – Kamer van Koophandel Antwerpen-Waasland en SINC. VLAIO ondersteunt dit ecosysteem. #jongondernemen

Dit evenement is afgelopen.

Schrijf je in op de nieuwsbrief om updates te ontvangen over opkomende evenementen van SINC.

No schema found.

DATUM

17 Oktober
14u00 – 23u00

LOCATIE

Trix Antwerpen
Noordersingel 28/30, 2140 Antwerpen

GRATIS