SINC Antwerpen

Future Entrepreneurship 2022 | Student Talks

SINC
25 april 2022

Op Future Entrepreneurship willen we Iedereen inspireren over de toekomst, samen met geweldige sprekers van over de hele wereld en hun innovaties. Maar naast de grote namen willen we ook een plaats geven aan de jonge ondernemers van bij ons. Daarom was er naast de big stage ook een broadcast from the future stage, een livestream waar we een interview aangingen met student ondernemers samen met TAKEOFFANTWERP_. We hadden het over hun onderneming en vroegen ook tips die zij hebben voor andere student ondernemers.

We hadden 5 student ondernemers op de planning staan en onze eerste gast vandaag was Egon Gevaert, de oprichter van Storything. Ze creëren uitgebreide websites voor bedrijven die hun beleving en verhaal centraal willen zetten naar hun klanten toe. Ondertussen zijn ze met een team van 4 en zijn ze ongelofelijk snel aan het groeien. Als tip geeft hij nog mee om niet te twijfelen en gewoon ervoor te gaan!

Als tweede gast mocht Nicolas Decrêm plaats nemen aan tafel. Als oprichter van Haircycle zorgt hij ervoor dat ons haar na een kappersbezoek niet gewoon wordt weggegooid. Met Haircycle willen ze mensen doen beseffen dat er meer kan gebeuren met je afgeknipt haar, er kan namelijk meststof van gemaakt worden. Een Duurzame oplossing zonder al die extra chemische output die je in normale meststof vindt. 

Onze volgende gast is Ike Byosiere, hij wou een oplossing om met alle druk en snelheid van het leven om te gaan. Met dat doel bracht hij EZZ drinks tot leven. Een drankje waar je rustig van wordt op basis van natuurlijke producten en zonder toegevoegde suikers. Nu is EZZ drinks de eerste Belgische relaxation drink op de markt en ik spreek uit eigen ervaring, het is lekker en je wordt er ook effectief dat relaxter van. 

Met nog 2 gasten te gaan was de beurt van Bart-Jan Leyts van Loreca Consultancy. Hun missie is het optimaliseren van de ‘bookability’ van hotels, B&B’s en vakantiebedrijven. Doormiddel van een algoritme dat ze zelf hebben ontworpen helpen ze de administratieve druk naar beneden en de gemoedsrust van de uitbaters naar boven. 

Als laatste gast was het de beurt aan Timothy Van Ostaijen, oprichter van Onlimited.co. Met een team vol specialisten bied Onlimited.co het totaal pakket aan op vlak van online communicatie. Van advertising tot webdesign, bij Timothy en zijn team ben je altijd in goede handen. 


Wil je de interviews graag zelf eens bekijken? Dat kan! ⬇️

Storything

Haircycle

EZZ drinks

Loreca Consultancy

Onlimited.co

Kan je niet wachten op Future Entrepreneurship 2023? Zet je nu al hier op de wachtlijst!


SINC maakt deel uit van het TAKEOFFANTWERP_ ecosysteem. Dit is een initiatief van de Associatie Universiteit & Hogescholen Antwerpen (UAntwerpenAP Hogeschool AntwerpenAntwerp Maritime Academy en KdG Hogeschool) samen met de stad Antwerpen en VOKAVLAIO ondersteunt dit ecosysteem. #jongondernemen

MEER ZOALS DIT

25 april 2022

Innovation Days: Hackathon – Smart City

Gedurende 2 volledige dagen kregen onze deelnemers de tijd om een oplossing te vinden voor een specifieke case. Een altijd veranderend straatbeeld was dit jaar de inspiratie voor het thema: smart city. 

25 april 2022

Future Entrepreneurship 2022 | Student Talks

Ontdek de Student Talks op de broadcast from the future stage.

25 april 2022

This was Future Entrepreneurship 2022

The future won’t wait so why should you? Relive Future Entrepreneurship 2022.