SINC Antwerpen

SINC SPEELDE OP VERPLAATSING EN SCOORT METEEN

SINC
2 december 2021

Op 14 oktober waren twee van onze PR-Managers, Toon Verheyen en Marieke Van Gestel, uitgenodigd voor een Business event op den Bosuil (de thuisbasis van voetbalploeg Royal Antwerp Football Club). Beiden stonden ze strak in het pak klaar om de heilige grasmat te betreden. Na een warm ontvangst met een glaasje bubbels startte het netwerken. Voor onze twee PR-Managers was het een uitgelezen kans om hun PR-skills boven te halen. Meteen na het netwerken werd een foto gemaakt op de tribune waar ze naast enkele rotsen in het vak mochten poseren. Toen ze door de spelerstunnel naar hun tafel gingen, mochten ze een plekje uitkiezen waar een kleine attentie lag te wachten. Alsof dit nog niet genoeg was, schoven ze hun voetjes onder tafel en luisterden ze naar de pitch van enkele nieuwe businessleden waaronder Tom Van Uffelen – Universitas. Tijdens het diner was het puur genieten van de rood-witte sfeer en interessante ondernemersverhalen. Als ze goed keken, konden ze enkele trainende spelers spotten. Na een kort babbeltje met Tom Aerts (Strategic Partnerships Lead binnen RAFC en een groot voorbeeld) mochten ze weer achter hun boeken kruipen. Dit met volle moed (en maag) na een onvergetelijk event.

Het was een hele belevenis waar nog lang zal over nagepraat worden. We hebben enkele fantastische ondernemers gesproken waar we nog steeds contact mee hebben. Het hele SINC team wil alvast RAFC bedanken voor de fijne ervaring!

Bekijk de video van de RAFC Business Club Lunch hier!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

MEER ZOALS DIT

2 december 2021

SINC SPEELDE OP VERPLAATSING EN SCOORT METEEN

Onze PR-managers waren op bezoek bij de RAFC Business Club Lunch. Ontdek hoe zij deze ervaring beleefden.

18 november 2021

KBC… een warm hart voor starters

Ontdek onze nieuwe partner KBC!

8 november 2021

SINC Accelerator Pitch by VOKA – Een avond vol ijzersterke ideeën

Altijd al met een idee gezeten, maar nog net dat laatste duwtje in de rug nodig? De SINC Accelerator Pitch Powered By Voka heeft daarvoor gezorgd. Ontdek het hier!