SINC Antwerpen

PARTNERS

De partners van SINC staan altijd klaar voor studenten met nood aan advies. 

Onze partners geloven in het verhaal van elke student, en dat van SINC. Ze ondersteunen ons bij elke activiteit én willen jonge, ondernemende studenten vooruithelpen met hun project. Neem zeker eens een kijkje of contacteer hen voor een vrijblijvende afspraak! Succes.

Cronos Groep is een early stage investor, incubator, combinator en venture capitalist. Op zoek naar een stage of advies? Dan ben je bij Cronos aan het juiste adres.

Ontwerp mails en campagnes op jouw maat dankzij de krachtige e-mailmarketing tool Flexmail.

Cronos Groep is een early stage investor, incubator, combinator en venture capitalist. Op zoek naar een stage of advies? Dan ben je bij Cronos aan het juiste adres.

Accenture is een internationaal bedrijf op het gebied van strategie en advies, interactief, technologie en operaties. 

Heb je een innovatief idee en wil je graag strategisch advies over je (toekomstige) onderneming? Accenture staat voor je klaar!

1592724380423

Anne-Sophie Van Gaver

Management Consultant

TAKEOFFANTWERP is sinds 2014 een werking én een plek waar studenten de smaak te pakken krijgen om zich als vrij beroeper of ondernemer te ontwikkelen. Wil je de allereerste stap zetten naar ondernemerschap? TakeoffAntwerp helpt je op weg.
MathiasMallentjer

Mathias Mallentjer 

Curator van Takeoffantwerp

VOKA biedt een breed netwerk aan experts en ondernemers om jouw onderneming naar het volgende niveau te tillen.

Op zoek naar startersbegeleiding of een antwoord op al jouw vragen? Dan kan je terecht bij VOKA Antwerpen-Waasland.

Portretten_TOA(print)_04 (1)

Jolein Van Eyck

Start-up advisor

Stad Antwerpen ondersteunt met Ondernemen in Antwerpen uw onderneming met advies op maat. 

Student-ondernemers krijgen de nodige ondersteuning zodat ze kunnen uitgroeien tot welvarende bedrijven.

Portretten_TOA(print)_04

Suzy Didden

Projectmanager student-entrepreneurship 

Bij KBC proberen we startende ondernemers alle kansen te geven. 

Plan je binnenkort te starten als Zelfstandig ondernemer? Bij Xerius ben je aan het juiste adres.  

Cresco is een vooraanstaand ondernemingsrechtkantoor dat zich richt op het verstrekken van ondernemingsrechtelijk advies en begeleiding aan ondernemers, start-ups, scale-ups, corporates en investeerders.

Vlajo biedt praktijkgerichte onderwijsprogramma’s aan om ondernemingszin en ondernemerschap bij jongeren te stimuleren. 

De Cronos Groep is een uitgesproken voorbeeld van innovatief ondernemerschap.

The Beacon is een community van innovators in de wereld van digitale technologie. Meer dan 100 bedrijven en kennisinstellingen maken deel uit van The Beacon, die voor haar leden een context creëert waarin ze elkaar kunnen ontmoeten, van elkaar kunnen leren, en kunnen samenwerken. 

StoryChief is het platform om al je content marketing te beheren. Blogs, social media en SEO. Onze missie is om klanten te helpen hun bedrijf te laten groeien met contentmarketing.

SBB is een boekhoud- en advieskantoor met 30 kantoren in Vlaanderen.Onze ambitie? Samen slim ondernemen.

De Humgy coworking spaces werden zo ontworpen dat je de productiefste versie van jezelf naar boven kan halen. Bye-bye afleidingen! Ervaar stressvrije productiviteit met de Humgy-methode.

Krachtige features. Gebruiksvriendelijke email software. Performante communicatie naar je doelgroep. Ontwerp mails op jouw maat, bereik de mensen die voor jou belangrijk zijn en leer van de juiste resultaten.

Een video maken is leuk, maar je doel bereiken is zoveel leuker. Om tot een juiste strategie te komen moet je drie keer raak schieten. Je video moet bij de juiste mensen, op de juiste tijd en op het juiste kanaal terecht komen.

Bij Inventi begeleiden we bedrijven die willen excelleren in de relatie met hun klanten: organisaties die verkoop strategisch en structureel willen inzetten om hun business te versterken. 

Stripo is een alles-in-één platform voor e-mailontwerp met meer dan 600.000 gebruikers wereldwijd.

PARTNER UP. JOIN FORCES WITH SINC.

Wil je samen met SINC student-ondernemerschap stimuleren in Antwerpen? Of jouw bedrijf profileren naar duizenden ondernemende studenten? Vraag dan vrijblijvend de partnerfile aan en je hoort snel van ons.