SINC Antwerpen

KBC… een warm hart voor starters

SINC
18 november 2021

Het starten van een eigen onderneming is een ervaring die je op tal van vlakken kan verrijken. Ook in deze bijzondere tijden wagen nog een groot aantal mensen de sprong, of ze spelen met het idee om dit binnenkort te doen. Uit een rondvraag bij partners Unizo en Acerta blijkt dat mensen nu meer dan ooit heel wat vragen stellen over het starten van een eigen zaak. KBC probeert dan ook startende ondernemers alle mogelijke kansen te bieden.

KBC is historisch gezien duidelijk een ondernemersbank maar de ambitieuze starter interesseert hen ook bijzonder, jong of oud. Zij zijn immers (de klanten van) de toekomst.

Met een uitgebreide en volledig herwerkte website (www.kbc.be/starters) voorziet KBC al geruime tijd voor heel wat informatie en inspiratie omtrent alle aspecten die aan bod komen bij het starten van een eigen onderneming. Dit alles start met een goed, fysiek gesprek met een “Expert Oplossingen Ondernemers” bankmedewerker of aan de hand van hun digitale ondersteuning.

Toch gingen ze nog een stapje verder toen ze eind 2020 het ‘Boostpack’ voor starters voorstelden. Dit Boostpack is gevuld met interessante voordelen en kortingen op producten en diensten die je als startende ondernemers goed kan gebruiken. Hiervoor sloegen zij de handen in elkaar met: Acerta, Liantis, Billit, Payconiq, Worldline, Telenet Business, Mastercard, KBC Verzekeringen, Joyn, VAB en Unizo.

Elke starter met een zakelijke rekening bij KBC kan een of meerdere voordelen en kortingen claimen tot één jaar na de opstart van zijn of haar onderneming. Zo kan men een flink pak goedkoper starten en komt men beter voorbereid aan de start! Benieuwd naar de voordelen en modaliteiten? Op www.kbc.be/ondernemen/boostpack vind je een overzicht van alle voordelen en voorwaarden. Check ook zeker www.kbc.be/starters voor meer informatie om jouw idee om te zetten in een startersplan.

Bij KBC proberen we startende ondernemers alle kansen te geven. 


ONTDEK MEER!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

MEER ZOALS DIT

2 december 2021

SINC SPEELDE OP VERPLAATSING EN SCOORT METEEN

Onze PR-managers waren op bezoek bij de RAFC Business Club Lunch. Ontdek hoe zij deze ervaring beleefden.

18 november 2021

KBC… een warm hart voor starters

Ontdek onze nieuwe partner KBC!

8 november 2021

SINC Accelerator Pitch by VOKA – Een avond vol ijzersterke ideeën

Altijd al met een idee gezeten, maar nog net dat laatste duwtje in de rug nodig? De SINC Accelerator Pitch Powered By Voka heeft daarvoor gezorgd. Ontdek het hier!